Start jeugdseizoen met BINGO

zondag 15 april 2018

Voor het behoud van het veld starten we dit jaar niet met het kaatskamp. In plaats daarvan nodigen wij alle jeugdleden op donderdag 19 april van 18:30 tot 20:00 uit voor een BINGO.

Voorjaarsvergadering vrijdag 9 maart

dinsdag 27 februari 2018

Hierbij willen we jullie van harte uitnodigen voor de "Voorjaarsvergadering" van Kc de Boer welke wordt gehouden op vrijdag 9 maart a.s.

Najaarsvergadering vrijdag 10 november

maandag 30 oktober 2017

Vrijdag 10 november a.s. is de najaarsvergadering van Kc de Boer in 't Span, aanvang 19.45 uur. Tijdens de vergadering worden ook de competitieprijzen en de Marten van der Leest Bokaal uitgereikt.

Uitnodiging vrijwilligersavond KC de Boer

zaterdag 7 oktober 2017

Het bestuur van de Kc de Boer nodigt graag weer alle vrijwilligers van de kaatsclub uit voor een gezellige avond: 13 oktober a.s. Graag uiterlijk 11 oktober opgeven via mailadres KC de Boer.

JC bedankt de linemantsjes voor het veldleggen voor de competitie

zondag 10 september 2017

Elke woensdagmorgen staan er weer 7 vrijwilligers klaar die de perken voor de jeugdtrainingen klaarleggen. En ook voor de ledenpartijen stonden klaar om de JC te helpen bij het veldleggen.

Uitslag verloting Stienzer Keatsdagen Heren Hoofdklasse

maandag 12 juni 2017

Uitslag verloting van zondag 11 juni 2017 tijdens 21e Stienzer Keatsdagen:

‘Maffia Night’ in Stiens

woensdag 31 mei 2017

Van woensdag 7 t/m zondag 11 juni is er volop actie op en om het kaatsveld aan de uniawei in Stiens. Zin in een ‘spannend’ feestje? Kom dan zeker op donderdagavond naar de Maffia Night!

Strijden om de volleybal-bokalen tijdens de Stienzer Keatsdagen

dinsdag 30 mei 2017

Voor de 21e keer worden dit jaar de Stienzer Keatsdagen georganiseerd. Ook dit jaar wordt weer gestreden om de felbegeerde Volleybal-bokalen.

Schoolkaatsen voor groepen 3 en 4 basisscholen Stiens

dinsdag 23 mei 2017

In samenwerking met de KNKB zijn er op de basisscholen in Stiens aan de groepen 3/4 les gegeven door Oane Hoekstra, Miranda Scheffer en Melissa Rianne Hiemstra.

Nieuwe outfit voor afdeling pupillen meisjes

maandag 8 mei 2017

In de nieuwe outfit klaar voor de afdeling pupillen meisjes.

Nieuwsbrief april 2017

vrijdag 21 april 2017

Klik hier voor de nieuwsbrief april 2017 van KC de Boer.

Zaterdag 27 augustus Albert Heijn Slotpartij

maandag 22 augustus 2016

Aankomende zaterdag organiseert Kc de Boer de Albert Heijn Slotpartij voor jeugd en senioren met BBQ na afloop.

Kabouters behalen kaatsdiploma

zaterdag 16 juli 2016

De kabouters (groep 1 en 2 basisonderwijs) van Kc de Boer hebben dit seizoen 8x kaatstraining gehad o.l.v. Symona de Boer en Wybren Roersma.

Foto's Heren Hoofdklasse zondag 12 juni 2016

woensdag 15 juni 2016

HENK BOOTSMA

Bloemendames in actie!

maandag 13 juni 2016

Wat een prachtige bloemstukken hebben de dames Yfke van der Leest en Detty Dijkman weer gemaakt. Bedankt dames!

Uitslag verloting Heren Hoofdklasse 12 juni 2016

maandag 13 juni 2016

De uitslag van de verloting:

Kaatskamp enorm succes!

woensdag 4 mei 2016

Maar liefst 40 enthousiaste deelnemers hebben aan dit spektakel meegedaan. Met hulp van heel veel vrijwilligers is er wederom een groot succes van gemaakt!

Diplomakaatsen voor allerjongsten is een succes!

vrijdag 14 augustus 2015

De allerjongste jeugd heeft gisteren het diplomakaatsen gehad. We zijn weer actief met de ( van vakantie teruggekeerde ) jeugd....gezellig!

Impressie Filmfestival

zaterdag 13 juni 2015

KC de Boer swingt!

dinsdag 28 april 2015

De kaatskampcommissie van KC de Boer had weer een fantastisch programma in elkaar gedraaid.

Poiesz-actie enorm succes voor KC de Boer

zondag 1 maart 2015

Twee volle kokers aan munten zijn er vandaag binnengehaald. Alle gevulde koeken zijn verkocht. En wie koeken kocht, maakte kans op een prijs.

Nieuwsarchief 2014 en ouder