Wild West Night in Stiens

maandag 21 mei 2018

De Stienzer Keatsdagen staan weer voor de deur! Van woensdag 6 t/m zondag 10 juni wordt het kaatsveld weer omgetoverd tot een ware kaatsarena en is er volop actie op en om het kaatsveld aan de uniawei in Stiens. Zin in een ‘wild’ feestje? Kom dan zeker op donderdagavond naar de Wild West Night!

Na de succesvolle en druk bezochte ‘Thursday Night Fever’ en ‘Maffia Night’ avonden van afgelopen jaren, krijgt de thema avond van de Stienzer Keatsdagen ook dit jaar een vervolg. Op donderdag 7 juni vanaf 20:00 uur zet DJ Auke uit Berlikum de tent op z’n kop en maak je kennis met de Stienzer cowboys, indianen, goudzoekers, pelsjagers en schurken. Een gezellige thema avond waar de verentooien en western kleding uiteraard niet mogen ontbreken. De entree is GRATIS.
 
Alvast in de wild west sfeer komen? Eerder waren de opnames van het promotiefilmpje en dat liep bij een aantal ‘shots’ behoorlijk uit de hand… Wat er precies gebeurde en wie daarin een hoofdrol had zie je in het filmpje, welke inmiddels online staat op de website kcdeboer.nl en op facebook.com/kcdeboer
 
TO BE CONTINUED!

wild west night 2018