‘Kleintje Matinee’ op zaterdagmiddag Stienzer Keatsdagen!

dinsdag 15 mei 2018

De Stienzer Keatsdagen staan weer voor de deur! Van woensdag 6 t/m zondag 10 juni wordt het kaatsveld weer omgetoverd tot een ware kaatsarena en is er volop actie op en om het kaatsveld aan de uniawei in Stiens. Nieuw dit jaar is het ‘Kleintje Matinee’ op de zaterdagmiddag met live muziek van troubadour Jan Nota!

Op de zaterdag van de Stienzer Keatsdagen wordt traditiegetrouw altijd de Leeuwarderadeel partij verkaatst. Heren en dames ledenkaats(t)ers uit Stiens en omliggende dorpen strijden dan om de kransen en eeuwige roem. Ook dit jaar wordt er weer gekaatst, maar verrast de merkekommisje van KC de Boer ook met iets nieuws.. ‘Kleintje Matinee’ op de zaterdagmiddag met live muziek van Jan Nota!

Deze troubadour, gewapend met gitaar, basdrum en zang, zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Kortom: een gezellige middag voor jong en oud die je niet mag missen. Aanvang 15:00 uur en Gratis Entree!
 
Nieuwsgierig naar het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen? Bekijk het alvast online op kcdeboer.nl of facebook.com/kcdeboer

Tot ziens op het Kleintje Matinee in Stiens?!

FB-JanNota