Seniorenmiddag Stienzer Keatsdagen krijgt een vervolg!

dinsdag 15 mei 2018

De Stienzer Keatsdagen staan weer voor de deur! Van woensdag 6 t/m zondag 10 juni wordt het kaatsveld weer omgetoverd tot een ware kaatsarena en is er volop actie op en om het kaatsveld aan de uniawei in Stiens, zo ook voor de senioren.

Na het succes van afgelopen jaar krijgt de seniorenmiddag namelijk dit jaar op vrijdagmiddag 8 juni (14:00 – 17:00 uur) een prachtig vervolg met een afwisseling tussen verhalen van Henkie fan de Polderdyk en luisterliedjes van Dubbel Accoord. Kortom: een gezellige middag met muziek, verhalen en een hapje en een drankje.

In de pauze en/of na afloop even bij het kaatsen kijken? Ook dat kan! Vanaf 15:30 uur strijden de dames hoofdklasse om de felbegeerde wisseltrofee en volgt aansluitend een optreden van de band VIRUS. Mis het niet! Zowel overdag als s ’avonds is het Gratis Entree. Ook op zondag (heren hoofdklasse kaatsen) is het overigens de gehele dag Gratis Entree.

Nieuwsgierig naar het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen? Bekijk het alvast online op kcdeboer.nl of facebook.com/kcdeboer

Seniorenmiddag