Volleybaltoernooi Stienzer Keatsdagen, ben jij erbij?

maandag 14 mei 2018

De Stienzer Keatsdagen staan weer voor de deur! Van woensdag 6 t/m zondag 10 juni wordt het kaatsveld weer omgetoverd tot een ware kaatsarena en is er volop actie op en om het kaatsveld aan de uniawei in Stiens. Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de felbegeerde Volleybal bokalen. Strijd jij mee voor eeuwige roem?

Als vast onderdeel van de Stienzer Keatsdagen mag het volleybaltoernooi niet ontbreken. Een gezellige en bovenal sportieve avond, waar jong en oud strijden om de felbegeerde bokalen, verrassende prijzenpakketten en eeuwige roem! Dus.. of je nou kan volleyballen of niet; stel een team samen met vrienden, collega’s, de buurtvereniging, je sportteam of een ander ‘Dream Team’ uit de gemeente en geef je snel op!

De organisatie van het toernooi wordt verzorgd door Volleybalvereniging Stasko. Teams kunnen zich opgeven t/m 25 mei a.s. bij Jos Terlouw, door een mail te sturen naar . Maar wacht daar niet te lang mee, want er kunnen maximaal 16 teams meedoen aan dit sportieve spektakel! Goed om te weten; de aanvang van het toernooi is 18:30 uur, er wordt volgens het volleybalreglement gespeeld en er mag niet op voetbalschoenen worden gespeeld.

Nieuwsgierig naar het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen? Bekijk het alvast online op kcdeboer.nl of facebook.com/kcdeboer

Volleybal Stienser Keatsdagen