Uitslagen jeugdkaatsen merkepartij 7 juni 2017

woensdag 7 juni 2017

Na regen komt zonneschijn…
Woensdag 7 juni, de start van de Stienzer Keatsdagen, begon niet echt geweldig qua weer. Volgens de buienradar zou het droog blijven, helaas was dit niet het geval. Er moest regelmatig even geschuild worden in de kantine. Weer of geen weer, het weerhield de 35 deelnemers niet om te kaatsen. Met windkracht 6 opslaan was een hele kunst.
De jongste categorieen (welpen/pupillen) begonnen om 14.00 uur en de schooljeugd begon om half vijf. De laatste klasse heeft nog in de zon mogen kaatsen.
Voor alle kaatsers was er een prijs, een beker, ereteken of een luchtbal.

Uitslag:
D-klasse: 1. Elbrich Boonstra, 2. Yde Bokma, 3. Ruben Schouten
C-klasse: 1. Jarno Andringa en Lotte-Ytsje Hoekstra; 2. Bauke Jetze Kalsbeek en Ymte Roersma; Verliezers: 1. Sven de Blaauw en Kian van Beelen.
B-klasse: 1. Elske van Straten en Quinten Alkema, 2. Sjoerd van der Schaar en Marije Bokma; Verliezers: 1. Marsha Broersma en Jorrick Zijlstra.
A-klasse: 1. Jelger van der Meulen en Nick van Setten, 2. Hessel van der Molen en Diede Schouten.

A-klasse
B-klasse