‘Maffia Night’ in Stiens

woensdag 31 mei 2017

Voor de 21e keer wordt dit jaar, in het eerste weekend na Pinksteren, de Stienzer Keatsdagen georganiseerd. Van woensdag 7 t/m zondag 11 juni is er volop actie op en om het kaatsveld aan de uniawei in Stiens. Zin in een ‘spannend’ feestje? Kom dan zeker op donderdagavond naar de Maffia Night!

Na de succesvolle en druk bezochte ‘Thursday Night Fever’ avond van afgelopen jaar, krijgt de thema avond van de Stienzer Keatsdagen een vervolg. Op donderdag 8 juni vanaf 20:00 uur zet DJ Auke uit Berlikum de tent op z’n kop en maak je kennis met de Stienzer maffiosi. Een gezellige thema avond waar strakke pakken, sigaren en zonnebrillen niet mogen ontbreken. Kortom: Stienzer Penoza op z’n best! De entree is GRATIS.

Alvast in de maffia sfeer komen? Eerder waren de opnames van het promotiefilmpje en dat liep bij een aantal ‘shots’ behoorlijk uit de hand… Wat er precies gebeurde en wie daarin een hoofdrol had zie je in het filmpje, welke inmiddels online staat op facebook.com/kcdeboer
Het verhaal met Capo di tutti capi, Don, Consigliere, Capo, Soldato en Carmella krijgt in de feesttent nog een verrassend vervolg, mis het dus niet..

TO BE CONTINUED!

Maffia Night 2017 (2)