Klaas Meijer wint zaalkaatsen Stiens

zondag 15 februari 2015

Na sluiting van de opgave hadden we 15 man/vrouw op papier. ’s Ochtends bleken er toch enkele leden wat teveel zenuwen te hebben en onder het mom van ‘griep’ kregen we dan ook twee afmeldingen. Echter bleken enkele aanmeldingen ook niet goed binnen gekomen te zijn waardoor we met een mooie lijst van 18 kaatsers/kaatsters los konden.

Er werd in drie verschillende samenstellingen gekaatst en het grootste gedeelte van de partijen ontliepen de tegenstanders elkaar weinig, wat zorgde voor een spannend verloop.

Na een leuke en gezellige avond kaatsen konden de prijzen, beschikbaar gesteld door Keurslagerij Brolsma worden uitgereikt aan:
1. Klaas Meijer
2. Nynke Deelstra
3. Lieuwe Althof
4. Harke Miedema
5. Any van Straten
6. Hielke Miedema

Waarbij moet worden opgemerkt dat de nummers 1, 2 en 3 allemaal drie partijen hadden gewonnen. Lieuwe had de meeste tegen eerste en om die reden werd hij derde. Klaas en Nynke hadden evenveel tegeneersten, waardoor de tegenpunten in het laatste eerst over de drie verschillende partijen werd geteld. Klaas had hierin minder tegenpunten en mocht zich daardoor als winnaar kronen.

Al met al een geslaagde avond en voor volgend jaar hopen wij op minimaal weer zo’n mooie lijst aan deelnemers.