Uitslagen K.N.K.B wedstrijden

Elgar Boersma wint 2e prijs op VF 1e klas partij

woensdag 6 september 2017

Heren 1e klas VF 2e prijs Elgar Boersma samen met Bauke Dijkstra en Willem Heeringa

Melissa Hiemstra wint tweede prijs in Bitgum

donderdag 31 augustus 2017

Melissa Hiemstra wint vandaag samen met Joukje Kuperus en Imke van der Leest de tweede prijs bij de Dames Hoofdklasse del bij Okk Beetgum bij de van Aisma dagen in Bitgum.

Pieter Miedema wint derde prijs in Niawier

maandag 28 augustus 2017

Pieter Miedema wint samen met Jelte de Jng uit Menaam de 3e prijs in Niawier

Tweede prijs voor Marije van der Molen in Sint Annaparochie

maandag 28 augustus 2017

Marije van der Molen was zondag in St. Annaparochie tweede geworden in de pupillen meisjes B-klasse met Nina Claire Wijning uit St. Annaparochie.

Melissa Hiemstra wint 3e prijs op de Dames-PC

donderdag 24 augustus 2017

Melissa Hiemstra wint 3e prijs met Anna-Brecht Bruinsma en Mariska Hoogland op Dames PC!!
Lokwinske mei dit super resultaat

Opnieuw krans voor Jannica bij meisjes d.e.l. in Easterein

maandag 21 augustus 2017

Gisteren won Jannica Van der Ploeg samen met Larissa Smink en Gerde Lycklama Nijeholt de eerste prijs bij de meisjes d.e.l. in Easterein.

Krans voor Marsha bij pupillenmeisjes in Bolsward

maandag 21 augustus 2017

Marsha Broersma wint eerste prijs met Ilse Marije van Beem bij de pupillen meisjes in Bolsward.

Tweede prijs voor Stiens op revanche Ald-Meiers

zondag 13 augustus 2017

Esmee de Groot en Jannica van der Ploeg winnen namens KC de Boer de 2e prijs meisjes afdeling bij de revanche Ald-Meiers in Skettens-Longerhouw.

Opnieuw krans voor Jannica van der Ploeg vf in Holwerd

zondag 13 augustus 2017

Jannica van der Ploeg wint vandaag de 1e prijs vrije formatie met Anna Ennema en Fiera de Vries in Holwerd.

Jildou wint eerste prijs verliezersronde 1e klas vf in Ried

zondag 13 augustus 2017

Jildou Felkers wint vandaag 1e prijs verl ronde bij Dames 1e klas vf met Lotte Delgrosso en Anne-Berber Zeinstra.