Stienzer Keatsdagen 6 t/m 10 juni 2018

Voor de 22e keer worden dit jaar de Stienzer Keatsdagen georganiseerd. De merkekommisje van KC de Boer heeft in samenwerking met “de Tuolle” het programma weer rond en hopen u allen weer te verwelkomen op het kaatsveld aan de Uniawei in Stiens. Ook dit jaar belooft het, zowel op het kaatsveld als in de feesttent, weer een groot spektakel te worden!

Keatsdagen 2018 flyer

Woensdag 6 juni

Jeugdkaatspartij
Om 14:00 uur openen de welpen en pupillen (7 t/m 11 jaar) van KC de Boer de Stienzer Keatsdagen met een kaatspartij. Om 16:30 uur beginnen de Schooljongens/-meisjes (12 t/m 16 jaar) met hun kaatspartij.

Volleybal
Als vast onderdeel van de Stienzer Keatsdagen mag het volleybaltoernooi niet ontbreken. Een gezellige en bovenal sportieve avond, waar jong en oud strijden om de felbegeerde bokalen. De organisatie van het toernooi wordt verzorgd door Volleybalvereniging Stasko. Teams kunnen zich opgeven t/m vrijdag 25 mei a.s. bij Jos Terlouw, door een mail te sturen naar . Aanvang van het toernooi is 18:30 uur. Er wordt volgens het volleybalreglement gespeeld en er mag niet op voetbalschoenen worden gespeeld. Er kunnen max. 16 teams meedoen.

Stienzer Keatsdagen

Donderdag 7 juni

KNKB Heren 50+
Om 11:00 uur begint de KNKB partij d.e.l. voor de Heren 50+. Er wordt gekaatst in een A- en B-klasse. Opgave verloopt via de KNKB site.

Wild West Night
Zin in een ‘wild’ feestje? Vanaf 20:00 uur zet DJ Auke uit Berlikum de tent op z’n kop en maak je kennis met de Stienzer cowboys, indianen, goudzoekers, pelsjagers en schurken. Een gezellige thema avond verentooien en western kleding uiteraard niet mogen ontbreken. Kortom: Het Stienzer wilde westen op z’n best! De entree is gratis.

Vrijdag 8 juni

Seniorenmiddag (gratis entree)
Na het succes van afgelopen jaar krijgt de seniorenmiddag (14:00-16:00) dit jaar een prachtig vervolg met verhalen van Henkie fan de Polderdyk en muziek van Dubbel Accoord.

Dames hoofdklasse partij (gratis entree)
 ’s Middags om 15:30 uur zullen de dames hoofdklasse weer strijden om de felbegeerde wisseltrofee. Aan deze uitnodigingspartij zullen 8 partuur deelnemen.

Optreden Virus (gratis entree)
Na afloop van de Dames hoofdklasse partij is er een gezellige avond met optreden van de top 100 coverband VIRUS. Met een aanstekelijk en afwisselend repertoire weten ze iedere tent op z'n kop te zetten.

Zaterdag 9 juni

Germeraad Makelaars Leeuwarderadeelpartij
Om 10:00 uur kunnen de leden van KC de Boer en alle kaatsers uit de voormalige gemeente Leeuwarderadeel deelnemen aan de Leeuwarderadeelpartij, gesponsord door Germeraad Makelaars. Opgave voor deze partij kan door een mail te sturen naar . De opgave sluit op donderdag 7 juni om 17:00 uur.

Kleintje Matinee (gratis entree)
Nieuw dit jaar is het 'Kleintje Matinee' met live muziek van Jan Nota! Gewapend met gitaar, basdrum en zang zorgt hij ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. De muziek begint om 15:30 uur.

Optreden VANGRAIL (entree €10,00)
Een echte knaller op de zaterdagavond. VANGRAIL! Deze razend populaire band is in heel Nederland bekend en won eerder zelfs de award voor populairste band van ons land. Met eigen nummers en vele covers spelen ze op ieder festival en tentfeest het publiek steil achterover. Een avond die je gewoon niet mag missen! De muziek begint om 21:00 uur, maar wees op tijd want VOL = VOL!

Zondag 10 juni

Heren Hoofdklasse partij (gratis entree)
Op deze laatste dag van de Stienzer Keatsdagen begint om 11:00 uur de vrije formatiepartij van de Heren Hoofdklasse beperkt. Een sportieve strijd op het hoogste niveau! Het is dan ook nog maar twee jaar geleden dat de finale in Stiens de titel 'mooiste finale van het seizoen' opgespeld kreeg.

Optreden orkest BUTTERFLY
Vanaf 17:00 uur speelt orkest BUTTERFLY in de tent. Met meer dan 15 jaar ervaring op vele (dorps)feesten in Noord-Nederland een begrip in de regio en dus gegarandeerd feest!