Scholenproject

Leerlingen uit groep 3 van de Stienser basisscholen doen mee aan de kennismakingslessen kaatsen op school. Onder leiding van een gediplomeerde kaatstrainer van de KNKB krijgen ze 3 keer kaatsles onder schooltijd. Het doel is om hun de eerste beginselen van het kaatsen bij te brengen en plezier aan het kaatsen te laten beleven.

Na deze 3 lessen op school worden de leerlingen uitgenodigd om te komen trainen bij Kc de Boer. Er mag 2x gratis mee worden getraind, daarna dienen ze lid te worden. (1e jaar tegen gereduceerd tarief). Aan het eind van het seizoen mogen ze meedoen aan de slotpartij.

De afgelopen jaren hebben we goede ervaringen opgedaan met het scholenproject en zijn er veel kinderen lid geworden van Kc de Boer.